Životi su nam toliko ispunjeni da jedva pronalazimo slobodno vrijeme poželjeti i pokazati brigu za naše drage osobe. Majka je za sve nas blagoslov jer nije samo majka, nego je i naš pravi prijatelj koji vas nije prevario, nije vam dopustio da idete sami ili da patite, ona je i za nas zvijezda vodilja. To je najbolje vrijeme da poželite nešto lijepo svojoj majci i iznenadite ju nevjerojatnom predstavom na predstojeći Majčin dan.

Ideje za poklone za Majčin dan

 

Sigurno ćemo reći da će ovaj mali poklon izmamiti radostan osmijeh na lice vaše majke koji morate čekati neko vrijeme. Jeste li znali što možete darovati svojoj mami kao dar na Majčin dan? Ako ne, onda pogledajte sljedeće ideje za poklone za Majčin dan za odabir savršenog poklona za vašu dragu majku.

 

Poklon za Majčin dan: Torbica

Iznenadite svoju majku torbicom na Majčin dan. Torbica je korisna stvar za vašu majku. Kad izađe van, može u nju staviti mnogo potrebnih stvari, poput ključeva, gotovine, mobitela, naočala, maramica i još mnogo toga. Kad god ona nosi torbu, podsjetit će ju na vas i vašu čistu ljubav.

Ideje za poklone za Majčin dan

 

Poklon za Majčin dan: Parfem

Žene vole nositi parfem. Miris parfema je atrakcija za sve žene, a vole ga prskati kad odlaze u kupnju ili nekoga posjećuju. Odaberite parfem za poklon vašoj majci, ali prije kupnje provjerite miris i uskladite ga s vašom majkom. Ako voli laganiji miris, potražite takav parfem, ili ako voli jače mirise, kupite ga prema ukusu svoje majke.

 

Poklon za Majčin dan: Sat

Pitate li svoju majku stalno koliko je sati kad ste izvan kuće? Zapakirajte nevjerojatan i elegantan sat za svoju voljenu mamu tako da kad god treba znati koliko je sati, može pogledati na sat na svom zapešću. Kupite ručni sat koji odgovara stilu i ukusu vaše majke tako da se može nasmiješiti kad god pogleda zapešće.

Ideje za poklone za Majčin dan

 

Poklon za Majčin dan: Sunčane naočale

Sjećate se onih dana kada ste običavali ići na plažu s majkom i vaša se majka impresionirala gledajući ljude koji nose lijepe sunčane naočale skupljajući vitamin D? Dobar par sunčanih naočala koje štite njezine oči od ultraljubičastog zračenja među najboljim je darovima koje možete dati svojoj majci i učiniti da ona osjeti koliko vam je stalo do nje. Ne zaboravite uskladiti ih s njezinim stilom. Ako voli žarke boje ili ako želi sofisticirane boje kako bi se slagale s njezinim stilom, kupite naočale u skladu s tim.

 Ideje za poklone za Majčin dan

 

Poklon za Majčin dan: Haljina

Sjećate li se kako je vaša majka znala zastati u trgovini gledajući u haljinu, a vi ste rekli: „Majko, želim kupiti nove cipele u onoj trgovini“, a ona vam je kupila cipele umjesto sebi haljinu u koju je neprestano gledala. Kupite joj haljinu koja ju vraća u te dane i pokažite joj da se sjećate kako je nekad odustajala od stvari dok se brinula o vašim željama.

 

Poklon za Majčin dan: Narukvica

Personalizirana narukvica s ugraviranom porukom dobra je opcija za iznenađenje vašoj majci za Majčin dan. Kad god ju nosi, osjeća se kao da ste s njom. Kod narukvica idite s primarnim bojama kao što su zlato ili srebro jer će dati savršen sjaj majčinu zapešću. Prilagodite tekst koji će ju podsjetiti na vašu ljubav.

 

Poklon za Majčin dan: Kuharica

Za majke koje vole isprobavati različite recepte i uživati u kuhanju i kuhinji kuharica je najbolji dar za Majčin dan. Kupite kuharicu omiljenog kuhara ili kanala svoje majke. Na taj način ne mora držati olovku i knjigu u ruci kako bi zapisala recept dok gleda svoju omiljenu kuharsku emisiju. Moći će uživati u kuhanju pokušavajući napraviti neka od svojih omiljenih jela prema receptima.

 

Poklon za Majčin dan: Papuče

Par udobnih papuča dobar je izbor za poklon za Majčin dan. Vaša se majka možda osjeća ogorčeno. Dobra je ideja da joj kupite lijepi par dodatnih udobnih papuča koje će pokazati vašu ljubav i brigu za nju. Kupite udoban par dobrih papuča i učinite da vaša majka udobno hoda. Voljet će hodati u tim papučama.

 

Poklon za Majčin dan: Spavaćica

Nakon što je provela naporan dan u kuhinji i kućanskim poslovima svaka mama zaslužuje spavati najbolje što može. Prekrasna i vrlo mekana pamučna odjeća idealan je dar za Majčin dan za opuštanje vaše mame nakon napornog dana. Kupite spavaćicu za svoju majku i učinite joj noćni san opuštenim i udobnim.

 

Poklon za Majčin dan: Set balzama

Svaka majka zaslužuje vrijeme opuštanja, osjećati se puna energijom, usredotočeno i dobro spavati. Kupite set esencijalnih balzama. Svaki balzam ima specifičnu svrhu koja se sastoji od kvalitetnih ulja i ljekovitog bilja korisnog za opuštanje. Kupite set balzama i pustite da vaša majka božanstveno miriše i opustite se.

 

Poklon za Majčin dan: Pribor za lice

Recite svojoj majci da sada zaslužuje proizvode ljepote koji će ju učiniti ponovno lijepom. Ponekad su najbolji pokloni one sitnice za čiju se kupnju majka nikada ne bi sama odlučili. Pribor za lice je savršen dar koji se vaša majka možda nikad ne bi sjetila kupiti za sebe. Kupite joj komplet za lice i pokažite joj da se brinete za njezinu ljepotu.

 

Poklon za Majčin dan: Uređaj i oprema

Možda ste vidjeli svoju majku kako se bori u torbi tražeći telefon ili slušalice. Kako pametna ideja dati vašoj majci uređaj i opremu koji drži sve bitne stvari na organiziran način! Čvrsta kožna torbica dobra je opcija za poklon za Majčin dan. Dolazi s džepovima koji mogu držati sve uređaje vaše majke, uključujući telefon, tablet, iPad i slušalice. Kad god vaša majka izađe van, ne mora stavljati sve u torbicu.

 

Poklon za Majčin dan: Ogrlica

Ogrlica je jedan od bezvremenskih komada nakita koji ostaje zauvijek. Jeste li čuli frazu da su dijamanti najbolji ženini prijatelji? Dobro ste čuli. Malen dijamant u ogrlici pravi je dar za vašu mamu. Kupite joj ovaj bezvremenski komad nakita i recite joj da je ona taj dijamant vašeg života koji je vrijedan ljubavi. Kad god će ih nositi, dijamanti će ju podsjećati na vašu vječnu ljubav prema njoj.

 

Poklon za Majčin dan: Pribor za spa tretman

Vaša je majka provela bezbrojne noći u služenju i brizi za vas i sigurno se više puta otuširala najbrže u životu, ne osjetivši zadovoljstvo ugodne, opuštajuće kupke. Sada je vrijeme da joj pružite dodatnu opuštenost s ljubavlju. Darujte joj spa pribor s mirisima koji odgovaraju njezinoj duši. Spa komplet sastoji se od ulja za tuširanje, maslaca za tijelo, balzama za usne, kreme za ruke, šećernog pilinga, višestrukih radnih ulja za kožicu i za kosu i mjehurića. Spa pribor je savršen dar za pokazati vašoj mami da vam je stalo do njezine udobnosti.

 

 

Stariji post Noviji post