Godišnjica veze rado se obilježava, prije svega kada je veza još na početku, traje nekoliko godina, a posebno se obilježava prva godišnjica veze jer kao da partneri žele reći: 'Vau, dogurali smo do prve godine zajedno!' Dakako, u današnje doba, kada vidimo da se brakovi i veze oko nas raspadaju brzinom munje, dostići prvu godišnjicu veze velika je stvar! Ta veza može biti okrunjena brakom, može biti obilježena zarukama, zajedničkim životom ili ste još uvijek s roditeljima, ali viđate se gotovo pa svakog dana. Bez obzira koji vam oblik veze trenutno odgovara, dobar poklon za godišnjicu uvijek je dobrodošao. Čitajte dalje i saznajte koji su to najbolji pokloni za godišnjicu veze.

 

Zajednička avantura

Kao najbolji pokloni za godišnjicu veze kotiraju zajedničke avanture. S ovim nećete nikada pogriješiti, pitanje je samo koliko ste novca spremni izdvojiti te koja vam vrsta avanture najbolje odgovara. Naravno, uvijek ćemo vam prvo predložiti putovanje. Može to biti samo jednodnevno, može to biti bijeg za vikend ili čak na tjedan dana, sve ovisno od toga kako stojite s plaćanjem te koliko imate slobodnog vremena.

 

Poklon za godišnjicu veze

 

Može to biti odlazak na kupanje na more ili obilazak kakvog starog grada u inozemstvo. Ako ste ipak za nešto više adrenalina, svakako predlažemo zajednički bungee jump ili let balonom, a jako dobro zvuči i jednosatni tečaj letenja jedrilicom ili helikopterom.  Ovakvi doživljaji su nešto što će u našim srcima trajati vječno i zapravo je bolje od bilo kakvog materijalnog predmeta. Ipak, kao što i sami znamo, do materijalnih predmeta se ipak dolazi nešto lakše, stoga krenimo dalje.

 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze – DIY

Uradi sam pokloni također su među omiljenima, a uključuju veliku dozu kreativnosti i spretnosti. Možete nešto izraditi od nule, što se najviše cijeni, ali također možete i kombinirati kupljeno i vlastitu maštu. Primjerice, ako ste dobri u crtanju, možete nešto nacrtati na prije kupljenu majicu. Ako se u ovom području smatrate potpunim laikom, uvijek možete kupiti nekoliko sitnica koje vaša druga polovica voli i zatim ih spakirati u kutiju na koju ćete napisati šaljivu poruku, nešto kao: 'Otvaraj samo u slučaju velike nužde!' ili slično.

 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze – DIY

 

Mnogo je način da sami izradite poklon pa si svakako uzmite vremena i krenite u DIY avanturu. Imajte na umu da vam je za ovakve poklone potrebno nešto više vremena, kako biste razmislili i dobili dobru ideju, a potom nabavili potrebne stvari i krenuli u izradu. Ne zaboravimo ni pjesmu koju ste sami napisali. Ovo je romantično da ne može biti romantičnije!

 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze  - oživljena uspomena

Ovo je posebno dobro za sve one koji su već neko, dulje vrijeme u vezi. Primjerice, možete otići na večeru u restoran gdje ste se zaljubili ili u noćni provod u klub u kojem ste se prvi puta vidjeli i krenuli na zajedničku avanturu zvanu zajednički život. Ako spadate u tip osobe koja poput hrčka skuplja karte za vlak, ulaznice za kino i koncerte te slične sitnice, sve to možete pretvoriti u lijep kolaž, a potom uokviriti poput umjetničkog djela. Radi se o veoma romantičnom poklonu na kojeg nitko neće ostati imun.

 

 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze – nešto što ćemo uvijek nositi

Može se raditi o komadu nakita ili nekog drugog modnog dodatka. Sjetite se da nakit može nositi snažnu poruku pa o tome treba razmisliti prije kupovine. Materijal obično nije toliko bitan, ali svakako treba pripaziti na to da se ne uzme nešto jeftino što će se potrgati ili izblijediti i ocufati nakon svega nekoliko tjedana ili mjesec – dva. Iako zvuči otrcano, dva srca na različitim lančićima ili narukvicama koja kad se spoje stvaraju jedinstveno srce romantičan je poklon kojeg mnogi rado nose, a kada ga nemaju priželjkuju ga. Isto tako to može biti i lančić ili narukvica s početnim slovima vaših imena.

Uvijek su IN i privjesci na kojima ćemo izgravirati 'Volim te' i slične male, romantične poruke. Ovakve stvari se uvijek nose i podsjećaju nas na voljenu osobu pa su zapravo bezvremenske.

 

poklon za godišnjicu veze

 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze – nešto humoristično

Ako vam se ne sviđa previše romantike, avanture ili nakita, svakako onda razmislite o nečem humorističnom. Ovo može biti jednako zahtjevan zadatak kao i sam svoj majstor poklon jer nasmijati nekoga do suza uopće nije lako, a posebice kada se radi o poklonu. U trgovinama je velik izbor humorističnih poklona pa možete potražiti nešto u takvim shopovima.

No, nemojte uzeti namješteni humor kao opciju već izaberite isključivo ako pronađete nešto što vas je navelo da pomislite na voljenu osobu. Možete i kupiti neki detalj pa sami dodati dozu humora. Primjerice, ako izaberete novčanik, unutra možete ubaciti poruku: 'Novi novčanik, ljubavi, pa da ti stane više love kako bi me uvijek mogao / mogla častiti šopingom!' Ili ako ste izabrali bocu pića, na nju možete dati ugravirati nešto humoristično: 'Pij, ali ne zaboravljaj mene!'.

Prisjetimo se i da je sama naša prisutnost na dan kada nam je godišnjica najbolji poklon za drugu stranu. Živimo u brzim vremena, uvijek nekamo trčimo, imamo sto obaveza dnevno i zapravo je vrlo teško pronaći trenutak mira i nečemu se posvetiti svim srcem. Najbolji pokloni za godišnjicu veze stoga su oni najjednostavniji. Nije potrebno izdvojiti mnogo novca, ali je bitno izdvojiti vrijeme. Sjetimo se Malog princa i njegove ruže – ono što je tu ružu činilo posebnom jest činjenica da se Mali princ brinuo o njoj. Isto vrijedi i za vašu vezu.

 

 

 

 

Stariji post Noviji post