Svi imamo neku posebnu ženu  u životu. Možda je to majka, supruga, prijateljica ili kolegica s posla. I svi ćemo se prije ili kasnije naći u situaciji da toj posebnoj ženskoj osobi moramo nešto pokloniti bez obzira radilo se o njenom rođendanu, zajedničkoj godišnjici ili možda posebnom trenutku u njezinom životu. Kako u takvim situacijama ne biste samo blijedo gledali u strop pitajući se što pokloniti, saznajte koje smo ideje pripremili, a koje vam mogu biti unikatni pokloni za žene. Uvijek treba biti spreman jer nikada ne znate kada će vam ovakve stvari zatrebati. Osim toga, pokloni nabavljeni u zadnji trenutak znaju ispasti pomalo nespretni i kao da vam nije dovoljno stalo. 'Rođen spreman' neka bude vaš moto kada se radi o poklonima za najrazličitije prigode u životu.

 

Tretmani ljepote - unikatni pokloni za žene

Svaka žena voli se osjećati lijepom i poželjnom, a često se takva vrsta samopouzdanja postiže upravo odlaskom u razne salone na tretmane ljepote, mršavljenja ili masaže. Na tržištu je doista velika ponuda raznih tretmana u salonima pa tako i mala mjesta sigurno imaju neki salon za uljepšavanje.

Ako posebna ženska osoba iz vašeg života spada u tip žena koji se voli uljepšavati, razmislite o rezervaciji termina u nekom salonu ili uplati tretmana na istom mjestu, već ovisno od toga znate li kada je osoba slobodna ili će pak sama odrediti vrijeme za svojih pet minuta za uljepšavanje. Ukoliko poklon priređujete za svoju majku koja se u zadnje vrijeme veoma brine o svom zdravlju, razmislite o uplati nekog medicinskog tretmana ili pak uplati za medicinski pregled kod privatnika kako bi izbjegla duga čekanja po bolnicama.

 

Unikatni poklon za ženu

 

Putovanja - unikatni pokloni za žene

Ovo je još jedna izvrsna ideja jer putovanja oplemenjuju dušu i stvaraju poseban osjećaj koji nam još mjesecima pomaže da svladamo sivu svakodnevicu. Ovisno o dubini vašeg džepa možete uplatiti putovanja od samo jednog dana, vikend putovanje ili ono koje traje pet ili sedam dana, a također će o tome ovisiti i hoćete li i uplatiti putovanje samo za tu dragu osobu ili će moći povesti i društvo. Također, možete uplatiti preko neke agencije ili ćete sve ipak organizirati sami (primjerice, ako imate automobil možete se s najboljom frendicom uputiti na jednodnevno kupanje na more!). Putovanja su jedan od najunikatnijih poklona i svi im se jako raduju te je zato ovako visoko na listi omiljenih darova.

 

Putovanje je unikatni rođendanski poklon za ženu

 

Kuhinjska pomagala – unikatni pokloni za žene

Svakome dobro dođe pomoć u kuhinji, a posebno ženama koje su kućanice te onima koje svakodnevno pripremaju slasna jela za svoju obitelj. Ako posebna ženska osoba u vašem životu pripada ovoj kategoriji, kuhinjska pomagala i gadgeti nešto je što će biti dočekano s radošću i zahvalnošću. Probajte iz razgovora saznati što bi ta osoba htjela ili što joj zadaje najviše glavobolja prilikom obavljanja kućanskih poslova pa neka i izbor pomagala ide tim smjerom.

 

 

Unikatni pokloni za žene koje sve imaju

One su uspješne poslovne žene i mnogo putuju te bismo za njih rekli kako žive na visokoj nozi. Ako znate neku ovakvu žensku osobu sigurno ste se mnogo puta zapitali što pokloniti osobi koja ima sve (barem se na prvi pogled tako čini). Ovakvo razmišljanje zapravo sve čini još kompliciranijim jer iako nam se čini da moramo 'izmišljati toplu vodu' takva bi se osoba možda zadovoljila sasvim običnim i jednostavnim stvarima.

 

 

Ovo ćete saznati ako razgovarate s njom i približite joj se – tada će i biranje poklona biti mnogo lakše te ćete joj kupiti ili napraviti ono što priželjkuje. Ako ipak niste u situaciji za intimnije razgovore, probajte s jedinstvenim stvarima. Dakle, to može biti izrada kutijice za nakit s detaljima koji joj se sviđaju ili čak posebno izrađen unikatni komad nakita. Možete se odlučiti i za unikatne torbice, odjeću ili obuću. Dakako, ovakve stvari dosta koštaju pa ćete uštedjeti ako imate nekoga tko bi vam uskočio i pomogao ili ste sami vješti s izradom raznih predmeta.

 

Sam svoj majstor – unikatni pokloni za žene

Mnoge žene cijene pomoć kod obavljanja poslova u i oko kuće / stana. Stoga razmislite o nečem takvom kao odličnom i jedinstvenom poklonu za njezin rođendan ili drugu posebnu prigodu u životu. Primjerice, možete i sami zasukati rukave te joj pomoći u čišćenju, košnji trave ili okopavanju korova u vrtu. Ako sve želite podići na još viši i prije svega svečaniji nivo, platite nekoga da obavi neki kućanski posao umjesto nje i vas (a vas dvije ili dvoje možete za to vrijeme u slastičarnicu na kolače i kavu!).

Zamislite iznenađenja kada se vrati kući, a jedan veliki i teški kućanski posao je obavljen! Nemjerljivo! U ovu kategoriju poklona ubrajamo i one koji se još nazivaju DIY (do it yourself ili uradi sam/a) pa tako možete nešto napraviti svojim rukama što je najunikatniji od svih poklona, a k tome će vas i koštati najmanje novca. Do sada već zasigurno znate što posebna ženska osoba voli pa neka vaše spretne ruke krenu u tom smjeru i nećete pogriješiti.

 

Humoristične sitnice – unikatni pokloni za žene

Tko ne voli dobar humor i dobro se nasmijati? Doista, nema osobe imune na zabavu pa vam to može biti misao vodilja prilikom sljedećeg odabira poklona za žensku osobu. Danas postoje mnogi online i offline shopovi u kojima se mogu pronaći humoristične sitnice koje služe kao ukrasi u kućanstvu ili čak i praktični dodaci za kućanstvo. Pripazite samo da uskladite vrstu humora koju ona voli i 'pogodili ste u sridu'. Ako imate samo vama poznate interne šale, uvijek možete dati izraditi majicu ili šalicu s tim šaljivim natpisom. Ovako ste i uposlili svoju kreativnost i maštu pa će poklon dodatno dobiti na vrijednosti.

U današnje doba s razvijenim internetom i bezbrojnim online trgovinama potraga za darovima za bilo koju prigodu ne bi trebala trajati predugo. Unikatni pokloni za žene doslovno su najčešće udaljeni samo jednim klikom miša i nema potrebe da se dugo premišljate. Pitanje je samo u kakvom ste odnosu s tom posebnom ženskom osobom, što ona preferira te kakav vi dojam želite ostaviti na nju. Kada znate odgovore na ova pitanja, biranje poklona je lako.

 

majica s tim šaljivim natpisom za žene

 

 

 

 

 

 

 

 

Stariji post Noviji post